Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Происшествия
24 июня 2021, 09:01

Загострення на Донбасі: 22 обстріли, втрат немає

Упродовж минулої доби підрозділи сепаратистів 22 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі. Українські військові не зазнали втрат, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у ранковому зведенні в четвер, 24 червня.

Так, противник використовував: артилерійські системи 122-го калібру, міномети 120-го і 82-го калібрів, станкові і ручні протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Обстріли фіксувалися в районі населених пунктів Новоселівка, Майорське, Південне, Мар'їнка, Красногорівка, Старогнатівка, Авдіївка, Луганське, Водяне, Новоолександрівка, Новотошківське і Широкине.

"Крім того, поблизу Авдіївки противник влаштував провокацію з використанням безпілотного літального апарату типу Mavic, який намагався здійснити проліт над позиціями наших підрозділів. Завдяки злагодженим діям розрахунків чергових вогневих засобів провокація була припинена", - йдеться в звіті.

Також недалеко від Пісків зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату типу Орлан-10 з перетином лінії розмежування. БПЛА противника вчасно знешкоджений засобами РЕБ.

З початку поточної доби сепаратисти вже чотири рази відкривали вогонь по українських позиціях.

Біля населеного пункту Новгородське ворог відкрив вогонь з мінометів 82-го калібру. Неподалік Південного двічі обстріляли українських військових з мінометів 120-го калібру. В районі селища Шуми застосовувалися 120-мм міномети.

"На обстріли противника за минулу та поточну добу українські захисники відкривали вогонь. Бойових втрат в результаті ворожого вогню серед військових Об'єднаних сил немає", - додали в штабі.


+Поширити: