В Ізраїлі заявили про ефективність вакцини Pfizer проти штаму Дельта. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
24 июня 2021, 15:01

В Ізраїлі заявили про ефективність вакцини Pfizer проти штаму Дельта

Вакцина Pfizer є досить ефективною, близько 90% для запобігання коронавірусної інфекції.

Вакцина проти коронавірусу виробника Pfizer-BioNTech має високу ефективність проти COVID-варіанту Дельта. Про це заявив у четвер, 24 червня, офіційний представник Pfizer в Ізраїлі Алон Раппапорт, пише Reuters.

"Наявні у нас дані накопичуються з досліджень, які ми проводимо в лабораторії, і включають дані з тих місць, де індійський варіант, Дельта, замінив британський варіант. Дані вказують на те, що наша вакцина дуже ефективна в запобіганні коронавірусу - близько 90%", - розповів Раппапорт.

Тим часом глава відділу охорони здоров'я МОЗ Ізраїлю Шарон Олрой-Прейс зазначила, що поки недостатньо даних для повного уявлення про ефективність препарату проти варіанту Delta.

"Ми збираємо дані зараз. Тільки зараз ми спостерігаємо перші випадки варіанти Дельта в Ізраїлі - близько 200 - тому ми скоро дізнаємося більше", - сказала чиновниця.

За інформацією Всесвітньої організації охорони здоров'я, штам Дельта, вперше зафіксований в Індії в жовтні минулого року, стає домінуючою версією коронавірусу.


+Поширити: