У СБУ пояснили, в чому небезпека Кіркорова. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Политика
24 июня 2021, 15:36

У СБУ пояснили, в чому небезпека Кіркорова

Російський естрадний співак Філіп Кіркоров внесений до переліку осіб, які несуть загрозу національній безпеці України, через його підтримку російської анексії Криму. Про це йдеться в коментарі СБУ для Української правди у четвер, 24 червня.

"Підставами таких рекомендацій СБУ стали неодноразові пропагандистські концерти і заяви Філіпа Кіркорова, в яких він висловлювався на підтримку анексії Криму Росією, а також наполягав на тому, що окупований півострів - це частина РФ. При цьому він регулярно виступав в АР Крим, в'їжджаючи на півострів поза українськими пунктами пропуску", - розповіли в СБУ.

Зазначається, що у СБУ є докази, що Кіркоров свідомо заперечував територіальну цілісність і суверенітет України, а в своїх висловлюваннях виправдовував агресивні дії Російської Федерації.

Зокрема 18 березня нинішнього року Кіркоров виступив на заході "Великий святковий концерт на честь семиріччя возз'єднання Криму з РФ", який відбувся за участю президента РФ Володимира Путіна, тим самим підтримавши окупацію АР Крим.

У своїх заявах на цьому концерті Кіркоров сказав, що "Крим - це моє улюблене місце в Росії", а також допустив низку інших пропагандистських висловлювань, як неодноразово робив це раніше, зазначили в СБУ.


+Поширити: