Лукашенко готовий ввести воєнний стан у Гродненській області. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Политика
24 июня 2021, 16:04

Лукашенко готовий ввести воєнний стан у Гродненській області

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив про можливе введення воєнного стану в Гродненській області. Таким чином він має намір не допустити спаду в економіці на тлі посилення санкцій ЄС, повідомило 24 червня агентство Интерфакс.

"Ніякого просідання, ні на одному підприємстві бути не повинно. Нехай Караєв (Юрій Караєв, помічник президента по Гродненській області, - ред.) одягає генеральську форму, вам (Володимиру Каранику, губернатору Гродненської області, - ред.) теж присвоєно звання генерал-майора, і вперед. Воєнний стан, якщо потрібно. Але ніякого просідання бути не повинно", - підкреслив Лукашенко в ході доповіді Караника про ситуацію в економіці Гродненського регіону.

Як запевнив губернатор Гродненської області, регіон готовий до посилення західних санкцій і вже розроблені заходи компенсації.

"Ми сподіваємося, що вдасться не допустити (спаду в економіці), навіть якщо по окремих підприємствах буде невелике просідання, ми компенсуємо за рахунок інших показників", - зазначив Караник.

Лукашенко також назвав заходи, що готуються проти Білорусі, "безсиллям" Заходу.

"Ми цим мерзотникам по той бік кордону повинні показати, що їх санкції - це їх безсилля. Ось, що ми повинні показати і ми це зробимо", - підсумував глава держави.


+Поширити: