У Туреччині мають намір посилити ковід-обмеження. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
24 июля 2021, 15:22

У Туреччині мають намір посилити ковід-обмеження

Міністр охорони здоров'я Туреччини Фахреттін Коджа закликав жителів країни активніше вакцинуватися на тлі зростання випадків добового зараження коронавірусом. Про це в п'ятницю, 23 липня, чиновник написав на своїй сторінці у Twitter.

"Сьогодні зареєстровано 11 094 нових випадки зараження. Ми повинні повернутися до суворих карантинних заходів і негайно всім зробити перше щеплення", - написав міністр.

Зростання числа хворих в Туреччині почалося із середини липня, до цього в країні підтверджували по 4-5 тис. випадків зараження на день.

Коронавірус був уперше виявлений на території Туреччини 10 березня минулого року у місцевого жителя, який повернувся з Європи. Загальна кількість інфікованих в країні на цей момент перевищила 5,514 млн, померли 50 450 осіб.

За даними Міністерства охорони здоров'я, 39,26 млн громадян Туреччини отримали першу дозу вакцини від COVID-19, понад 22 млн отримали другу дозу.

Влада Туреччини не виключає, що якщо захворюваність на коронавірус продовжить зростати, МОЗ країни може піти на обмеження авіаперельотів для іноземців.


+Поширити: