Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
24 июля 2021, 16:24

Італійці вакцинуються "через ресторани"

В Італії значно зріс попит на вакцини. Жителі країни масово записуються на щеплення через те, що починаючи з 6 серпня зайти в ресторан і низку інших громадських місць без ковід-сертифіката вакцинованого буде неможливо. Про це в п'ятницю, 23 липня, пише Європейська правда.

Зазначається, що в П'ємонті після новини про ресторани темпи запису на щеплення подвоїлися.

"Щогодини ми реєструємо на порталі вдвічі більше записів, ніж у середньому в попередні дні", - розповів губернатор Альберто Чірі.

У регіоні Лаціо зареєстрували 38 тисяч охочих вакцинуватися, у Ломбардії на щеплення записалося 49 тисяч осіб - на 30 тисяч більше, ніж за день до того. У Кампанії повідомили, що замість традиційних 4-5 тисяч осіб на день напередодні ввечері за лічені години зареєструвалося 10 тисяч, а до 4-ї ранку - ще додаткові вісім тисяч охочих.

Повідомляється, що крім ресторанів "зелений сертифікат" в Італії буде вимагатися для відвідування тренажерних залів і театрів, кінотеатрів, спортивних і культурних заходів, для участі у змаганнях.


+Поширити: