Україна і G7 обговорили зміни клімату. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Политика
24 июля 2021, 13:22

Україна і G7 обговорили зміни клімату

Посли "великої сімки" обговорили з міністром охорони навколишнього природного середовища України Романом Абрамовським та віце-прем'єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольгою Стефанишиною внесок України у боротьбу з кліматичними змінами. Про це в п'ятницю, 23 липня, повідомляється G7AmbReformUA у Twitter.

"Посли закликали Україну подати амбітний 2-й національно певний внесок для COP26 (конференція ООН з питань зміни клімату в Глазго в листопаді 2021 року - ред.) до кінця липня", - йдеться в повідомленні.

Також дипломати привітали заяви України про зобов'язання відмовитися від вугілля і рухатися до нульових викидів СО2 в атмосферу.

"Міжвідомчий підхід є важливим для проведення реформ, створення умов для інвестицій і стимулювання переходу до чистої енергетики для досягнення цілей", - зазначили учасники зустрічі.


+Поширити: