Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Политика
25 июля 2021, 13:06

"Дельта"-штам може стати політичною загрозою для адміністрації Байдена, - WP

Швидке зростання числа випадків коронавірусу, викликаних"Дельта" -штамом, За останній місяць серйозно звернув увагу американської влади на пандемію. В результаті погіршення ситуації COVID-19 можуть знову включити до порядку денного президента США Джо Байдена.

Про це повідомляє The Washington Post.

В адміністрації Білого дому сподівалися відійти від порядку денного з коронавірусною інфекцією, зосередивши увагу на інших пунктах.

У Білому домі вищі посадові особи все більше турбуються через рівень захворюваності. Також викликає побоювання низький рівень вакцинації в низці штатів.

За даними джерел в адміністрації Байдена, команда президента була готова до сплеску захворюваності. Проте чиновники не допускали, що інфікування буде настільки масштабним.

Офіційні особи зараз вивчають моделі, які передбачають від декількох тисяч нових випадків COVID-19 до більш ніж 200 тис.кожен день восени.

Політичний консультант Корнелл Белчер звернув увагу, що, якщо хворіють сотні тисяч американців, такий розклад проблематичний для будь-якого глави держави.

Вищі посадові особи запевняють, що Байден не збирається припиняти свої зусилля з вакцинації та боротьби з пандемією.


+Поширити: