Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Политика
25 июля 2021, 10:01

У Раді запропонували позбавляти громадянства за російський паспорт

Українські нардепи запропонували Верховній Раді автоматично позбавляти громадянства України осіб, які добровільно отримали російський паспорт. Відповідний законопроект зареєстровано на сайті парламенту.

Так, Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про громадянство України" щодо автоматичної втрати громадянства України у разі добровільного набуття громадянства держави-агресора - Російської Федерації зареєстрований 23 липня.

Його авторами є три парламентарії - Микола Княжицький (фракція Європейська солідарність), Наталія Піпа (Голос) і Оксана Савчук (позафракційна).

Текст документа поки що не оприлюднено.

Нагадаємо, за словами заступника глави адміністрації президента Росії Дмитра Козака, з 2016 по 2020 рік громадянство Російської Федерації прийняли 978 тисяч громадян України.


+Поширити: