Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Происшествия
25 июля 2021, 11:31

На Харківщині медики перекрили трасу

У місті Валки в Богодухівському районі Харківської області медичні працівники перекрили міжнародну трасу Київ - Харків - Довжанський. Вони вимагають виплат по заробітній платі, пише Суспільне.

Трасу медпрацівники перекривали на одну годину. Рух автотранспорту в цей час не здійснювався, крім проїзду спецтранспорту.

В акції протесту взяли участь близько 150 осіб. Вони тримали в руках плакати: Врятуємо Валківську лікарню, Скороченню медиків - ні!, Гідну зарплату медикам.

Також люди ходили пішохідним переходом, скандуючи: Зарплата, Залиште робочі місця.

Учасники акції виступали не тільки за виплату заборгованості із зарплати, але і за зміну керівництва медустанови.

Директор лікарні Богдан Носатов стрверджував, що гроші виплатять наступного тижня. Він також заявив, що лікарня закриватися не буде, але при цьому готується скорочення персоналу на 50%.

"Лікарню ніхто не закриє, але, щоб укластися в наявне фінансування, доведеться скорочувати штатні одиниці... Це неправильно, нерозумно, але, на жаль, ситуація така", - пояснив Носатов.

У Валківській лікарні відсутні виплати із зарплати майже три місяці. Борг становить 5,8 млн гривень.


+Поширити: