Повені в Індії: загинули щонайменше 159 людей. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
26 июля 2021, 17:00

Повені в Індії: загинули щонайменше 159 людей

Кількість загиблих внаслідок спричинених сильними зливами повеней та зсувів ґрунту в Індії станом на неділю, 25 липня, сягнула щонайменше 159 осіб. Рятувальники продовжують пошуки ще десятків зниклих без вісти, повідомляє агенція AFP з посиланням на місцеву владу. З четверга західне узбережжя країни накрили потужні зливи. На найближчі дні синоптики прогнозують подальшу негоду.

За даними влади, рятувальники знайшли 149 загиблих лише під час операцій у штаті Махараштра. Понад 40 з них загинули в результаті масштабного зсуву ґрунту в селі Таліє на південь від Мумбаї. За словами місцевих жителів, десятки будинків були зрівняні з землею за лічені хвилини. Унаслідок двох інших зсувів на південь від Мумбаї також загинули десятки людей.

У самому Мумбаї також є зруйновані будинки, загиблі і зниклі без вісти. На минулих вихідних у фінансовому центрі Індії внаслідок зсувів після дощів також загинули 34 людини.


+Поширити: