У Кіровоградській області потонули діти. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
26 июля 2021, 09:59

У Кіровоградській області потонули діти

На Кіровоградщині в селі Коротяк у місцевому ставку втопилися дві подруги - дівчатка семи і восьми років. Про це в п'ятницю, 25 липня, повідомили в ГУ ДСНС Кіровоградської області.

На момент трагедії дорослі перебували поруч з водоймою, біля якої грали діти. Однак у якийсь момент близькі дівчаток втратили їх з поля зору.

О 16.00 місцеві жителі підняли тіло першої дитини, о 22.00 водолази ДСНС знайшли і підняли тіло другої дівчинки.

Рятувальники звернулися до дорослих і попросили не впускати дітей з виду біля водойм і завжди супроводжувати їх у воді, а також використовувати рятувальні жилети і не використовувати плавзасоби, які не призначені для купання.

Раніше повідомлялося, що в курортній Затоці відпочивальник з Черкаської області зі своїм 13-річним сином пішли купатися на море. Через деякий час тіло чоловіка дістали з води. Дитину до цього часу не знайшли.


+Поширити: