США розглядають нові санкції проти Білорусі. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Политика
26 июля 2021, 12:08

США розглядають нові санкції проти Білорусі

Адміністрація президента США Джо Байдена розглядає введення нових економічних санкцій проти Білорусі та Олександра Лукашенка після візиту лідера білоруської опозиції Світлани Тихановської. Про це повідомляє The Washington Post у неділю, 25 липня.

Білоруський політичний радник заявив, що нові санкції будуть доповнювати заходи, запроваджені адміністрацією раніше в 2021 році, і будуть спрямовані на подальшу ізоляцію Олександра Лукашенка.

За словами старшого радника Тихановської Франка Віакоркі, чиновники Держдепу повідомили про свій намір ввести нові санкції, зокрема, щодо білоруського калійного і нафтового секторів, близьких до Лукашенка, а також є важливою частиною економіки країни.

У свою чергу самі офіційні особи США не стали обговорювати терміни і цілі нових санкцій.

"Ми не збираємося випереджати конкретні дії. Але я скажу, що ви можете очікувати, що Сполучені Штати, разом з нашими партнерами і союзниками, і надалі вимагатимуть від режиму Лукашенка відповідальності за його дії, в тому числі за допомогою санкцій", - сказав представник адміністрації Байдена.


+Поширити: