Зеленський провів нові призначення в ЗСУ і ООС. Ірта-Fax (версія для друку) 29 июля 2021, 10:04

Зеленський провів нові призначення в ЗСУ і ООС

Президент Володимир Зеленський змінив начальника Генштабу ЗСУ, командувача Десантно-штурмових військ ЗСУ і командувача Об'єднаних сил - з посад звільнено, відповідно, Сергія Корнійчука, Євгена Мойсюка і Володимира Кравченка. Про це повідомляє прес-служба Президента в середу, 28 липня.

Тепер Сергія Шапталу призначено начальником Генштабу ЗСУ, Олександра Павлюка - командувачем Об'єднаних сил.

Зеленський акцентує увагу командирів усіх рівнів у ЗСУ, керівників у сфері оборони і в секторі безпеки на необхідності активізувати виконання завдань, які спрямовано на забезпечення модернізації української армії та стовідсоткової підготовки військових до захисту України в умовах сучасної війни.

"Зараз у світі відбувається стрімка трансформація сил і засобів для ведення війни. Наші військові повинні бути готові до максимально ефективного виконання завдань у будь-яких умовах", - сказав Зеленський.

За його словами, ефективна взаємодія між командирами і керівниками всіх рівнів є основою для успішного функціонування сфери оборони і сектору безпеки.

"Після проведених ротацій та заміни командирів і керівників як в армії, так і в Міністерстві оборони очікую більш системної роботи і розуміння кожним бійцем нашої армії перспективи розвитку Збройних сил в цілому", - підсумував Президент.


URL: http://irtafax.com.ua/news/2021/07/2021-07-29-4.html Copyright © Ірта-FAX, 2006-2024