Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Региональные
31 июля 2021, 09:00

У Азовському морі пройшли нічні навчання прикордонників і ВМС

В Азовському морі в ніч на п'ятницю, 30 липня, відбулися тактичні навчання Об'єднаних сил, повідомляє Держприкордонслужба.

Відзначається, що корабельно-катерний склад Маріупольського загону морської охорони і підрозділи Військово-морських сил ЗСУ відпрацювали злагодженість спільних дій із протидесантної оборони узбережжя Азовського моря.

Вночі кораблі і катери морської охорони вийшли в море для відпрацювання бойових маневрів. Їх було розділено на тактичні групи. Одні забезпечували безпеку судноплавства, перекривали райони проведення стрільб, обстежували прибережні води, аби рибалки-любителі випадково не потрапили в зону висадки десанту. Інші доставляли штурмові підрозділи до берега і надавали вогневу підтримку з моря.

Під час артилерійських стрільб кораблі морської охорони відпрацювали попереджувальну стрільбу по судну-порушнику, ураження надводної цілі і ліквідацію плавучої міни.

На місці проведення стрільб вахта кораблів морської охорони зафіксувала наближення корабля берегової охорони Прикордонної служби ФСБ РФ.

Відзначається, що незважаючи на часті провокації росіян в акваторії Азова, учасники навчань були готовими реагувати на зміни в обстановці, але російський корабель ліг у дрейф і стежив з відстані близько шести морських миль.


+Поширити: