Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Спорт
31 июля 2021, 11:47

Дві українки вийшли у півфінал Олімпіади на 800 м

Дві українські легкоатлетки впевнено вийшли в півфінал на дистанції 800 м на літніх Олімпійських іграх, що проходять у Токіо.

Вікторія Ткачук пробігла дистанцію за 54,80 с в першому кваліфікаційному забігу, а Анна Рижикова показала результат 54,56 с в другому кваліфікаційному забігу. Обидві українки виграли свої забіги і спокійно вийшли в півфінал, який відбудеться 2 серпня. Підсумковий результат Рижикової - третій у кваліфікації, у Ткачук - сьомий.

Ще одна українка - Марія Миколенко, яка не виконала необхідний норматив для участі на Олімпіаді, але потрапила в Токіо за добором, старалася, перший раз у неї навіть був фальстарт, за що вона отримала жовту картку, а після цього пробігла за 57,86 с. Миколенко стала сьомою у своєму забігу і останньою, 36-ю з усіх, тож вона не змогла вийти в півфінал.


+Поширити: