Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Происшествия
01 августа 2021, 09:12

У Харкові чоловік влаштував бійку з поліцейськими на даху будинку

У Харкові напівголий чоловік, на якому були тільки шорти, з палицею накинувся на поліцейських, які приїхали на виклик медиків. Про це в суботу, 31 липня, повідомляє 2day.kh.ua.

У прес-службі патрульної поліції Харківської області розповіли, що на лінію "102" надійшов виклик від спеціалізованої бригади швидкої медичної допомоги. Лікарі попросили допомоги поліцейських, оскільки самі не могли доставити в лікарню чоловіка з явним психічним розладом. Той поводився агресивно.

"Прибувши на місце, на вулицю Ушакова, патрульні побачили чоловіка, який стояв на даху будинку. Він тримав у руках два невідомі предмети. Також він словесно погрожував лікарям і поліцейським", - розповіли патрульні.

Щоб затримати 39-річного чоловіка, поліцейським довелося забратися на дах будинку і там його схопити. Під час бійки постраждали двоє співробітників поліції, їх госпіталізували в лікарню.

У відділі комунікації поліції Харківської області повідомили, що правоохоронці почали перевірку і відкрили кримінальну справу за фактом погрози або насильства щодо працівників правоохоронних органів (ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України).


+Поширити: