Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Происшествия
01 августа 2021, 14:36

ДБР підозрює шість лісничих у незаконній вирубці лісу

Державне бюро розслідувань направило в суд обвинувальний висновок стосовно шести лісничих у Житомирській і Харківській областях, пов'язаних з незаконною вирубкою лісів і неналежним виконанням своїх обов'язків. Про це повідомляється на сайті відомства в неділю, 1 серпня.

Зазначено, що на Житомирщині троє працівників лісгоспу підробляли документи для присвоєння деревини.

"Протягом вересня-жовтня 2019 року зазначені особи вказували в лісорубних квитках занижений обсяг деревини, яка відводилася для санітарної рубки. Різницю між вказаною в документах деревиною та фактично зрубаною вони забирали собі. Всього за два місяці особи незаконно заволоділи майже 100 куб. м деревини породи сосна і береза, що завдало державі збитків майже 140 тис. гривень", - йдеться в повідомленні.

А в Харківській області повідомили про підозру трьом працівникам Бабаєвського лісництва держпідприємства Жовтневе лісове господарство.

"Майстри лісу окремо один від одного неналежним чином забезпечували охорону ввіреної їм території. Внаслідок їх бездіяльності невстановлені особи активно вирубали дерева в різних лісових кварталах. Лісничий, який мав координувати і контролювати роботу майстрів лісу, також проігнорував свої службові обов'язки", - розповіли в ДБР.

В цілому державі було завдано збитків у розмірі 1,1 млн гривень.


+Поширити: