В Естонії створили спрей від коронавірусу. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
01 августа 2021, 16:01

В Естонії створили спрей від коронавірусу

В Естонії вчені створили спрей від коронавірусу COVID-19, який захищає від усіх відомих штамів інфекції. Про це повідомляє Postimees в неділю, 1 серпня.

Лабораторні дослідження показали, що спрей для носа під назвою BioBlock забезпечує захист як від вихідного штаму, так і від штаму Дельта індійського походження, а також від британських, південноафриканських і бразильських штамів.

"Bioblock - це інноваційний естонський продукт, концепцію якого розробили дослідники Icosagen під керівництвом професора Марта Устава", - йдеться в повідомленні.

Для розробки і продажу BioBlock сформували консорціум, до якого увійшли вчені і фахівці з Chemi-Pharm, Icosagen, Тартуського університету, Естонського університету природничих наук і OÜ Teadus ja Tegu. Технологія продукту запатентована.

Назальний спрей BioBlock виробляється і продається компанією Chemi-Pharm.


+Поширити: