Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
02 августа 2021, 13:54

3 тис. доларів США за вплив на прокурора для закриття кримінального провадження – громадянці повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Луганської обласної прокуратури мешканці міста Маріуполь повідомлено про підозру у пропозиції та наданні неправомірної вигоди слідчому слідчого відділу управління Головного управління СБУ в Донецькій та Луганській областях (ч. 1 ст. 369-2 КК України).

За даними слідства, жінка, яка підозрюється у замаху на контрабанду наркотичних засобів в особливо великих розмірах, звернулася до слідчого СБУ, запропонувавши йому 3 тис. доларів США за здійснення впливу на прокурора у кримінальному провадженні для прийняття рішення про закриття кримінального провадження. Співробітник СБУ повідомив про цю пропозицію керівництво та управління внутрішньої безпеки СБУ.

Правоохоронці викрили громадянку під час надання частини неправомірної вигоди у сумі 43 тис грн.

Наразі тривають першочергові слідчі дії. До суду направлено клопотання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваній.

Заходи з викриття проводилися обласною прокуратурою спільно зі слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в Луганській області та працівниками внутрішньої безпеки в Донецькій та Луганській областях 2 управління Головного управління ВБ СБУ.

Пресслужба Луганської обласної прокуратури


+Поширити: