Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Происшествия
02 августа 2021, 15:22

На Луганщині викрито жінку, яка намагалась дати хабара слідчому СБУ

Слідчими слідчого управління ГУНП в Луганській області під процесуальним керівництвом прокуратури області повідомлено про підозру мешканку міста Маріуполь за пропозицію та надання неправомірної вигоди слідчому слідчого відділу управління ГУ СБ України в Донецькій та Луганській областях (ч. 1 ст. 369-2 КК України).

За даними слідства 27-річна жінка, яка підозрюється у замаху на контрабанду наркотичних засобів в особливо великих розмірах, звернулась до слідчого СБУ, запропонувавши йому хабара за здійснення впливу на процесуального прокурора задля прийняття рішення про закриття кримінального провадження.

Співробітник СБУ повідомив про «пропозицію» керівництво та управління внутрішньої безпеки СБУ.

29 липня 2021 року слідчими ГУНП під процесуальним керівництвом прокуратури разом з працівниками внутрішньої безпеки в Донецькій та Луганській областях 2 управління ГУ ВБ СБУ дії громадянки були задокументовані саме під час реалізації своїх намірів (надання частини хабара).

В рамках відкритого за даним фактом кримінального провадження за статтею 369-2 КК України (Зловживання впливом) тривають слідчі дії. До суду направлено клопотання про обрання підозрюваній запобіжного заходу.

За вчинене підозрюваній загрожує обмеження волі до 5 років або позбавлення волі на строк до двох років.


+Поширити: