Доба в ООС: чотири порушення, без втрат у ЗСУ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
02 августа 2021, 09:46

Доба в ООС: чотири порушення, без втрат у ЗСУ

За добу, 1 серпня, на Донбасі зафіксували чотири порушення режиму припинення вогню з боку сепаратистів. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС в понеділок, 2 серпня.

Біля Авдіївки сепаратисти обстрілювали українські позиції з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У напрямку Катеринівки сепаратисти відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї.

Недалеко від Попасної ворог вів вогонь з підствольних гранатометів і стрілецької зброї.

Крім того, на Луганщині був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу Орлан-10 з перетином лінії розмежування.

"На обстріли російсько-окупаційних військ українські захисники відкривали вогонь. Бойових втрат в результаті ворожого вогню серед українських військових немає. Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ українська сторона СЦКК повідомила представникам Місії ОБСЄ", - сказано в повідомленні штабу.

З початку доби порушень режиму припинення вогню на Донбасі не зафіксовано. Українські військові контролюють ситуацію в районі проведення ООС і дотримуються режиму "тиші".


+Поширити: