Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
03 августа 2021, 15:31

На Львівщині дев'ять підозр зараження штамом Дельта

У Львівській області підозрюють зараження штамом коронавірусу Дельта у дев'яти осіб. Зразки відправлені до Києва. Медики очікують на результати, пише Львівський портал.

"Три людини, зразки яких ми надсилали, очікують результатів. І у нас знову є шість підозр на штам Дельта", - розповіла керівник Львівського обласного центру контролю і профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я Наталія Іванченко.

Вона додала, що пацієнти з підозрою на Дельту прибули з Індії та Росії.

"Однак сьогодні є випадки виявлення штаму Дельта в Туреччині, США. Тому в осіб, які прибувають з цих країн і мають симптоми ГРВІ, є підстави підозрювати штам коронавірусу Дельта, - наголосила Іванченко.

Тим часом у Львові одужали всі пацієнти, у яких раніше був підтверджений COVID-штам Дельта.

Вони лікувалися у Львівській обласній інфекційній лікарні. Одна пацієнтка росіянка, двоє інших - громадяни Великобританії.

Як розповів головний інфекціоніст Львівщини Сергій Федоренко, спочатку у хворих незначно підвищилася температура. У них не зникали ні нюх, ані смак.

"Вони начебто і непогано почувалися, а потім раптово почала розвиватися дихальна недостатність, з'явився кашель. У всіх були зафіксовані двосторонні ураження легень. Була висока температура, відсоток ураження легень склав орієнтовно 40-50%. Тільки застосовуючи всі необхідні медикаменти, які є рекомендованими при лікуванні коронавірусу, вдалося їх врятувати", - розповів Федоренко.


+Поширити: