Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Происшествия
03 августа 2021, 17:16

У Зеленського відреагували на смерть Шишова

Президент Володимир Зеленський взяв під особистий контроль розслідування вбивства голови громадської організації Білоруський дім в Україні Віталія Шишова. Про це у вівторок, 3 серпня, повідомив спікер Зеленського Сергій Нікіфоров.

"Ми пильно стежимо за висновками поліції, президент, звісно, тримає цю справу на контролі. Тут єдине, що можна сказати, що нам, дійсно, важливо показати, що Україна підтримує народ Білорусі і нам дуже важливо, щоб білоруси після подій літа і осені минулого року приїздили в Україну, щоб вони відчували себе в безпеці", - сказав він.

Нікіфоров додав, що якщо до смерті Шишова причетні спецслужби, тоді буде реакція Зеленського.

Нагадаємо, глава Білоруського дому зник напередодні в Києві. Шишов відправився на пробіжку і не повернувся. Сьогодні його знайшли повішеним у лісосмузі недалеко від будинку, де він проживав.

Правоохоронці розглядають дві версії смерті Шишова - самогубство або навмисне вбивство. На його тілі були виявлені садна.


+Поширити: