Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
03 августа 2021, 13:00

Байден планує провести глобальний саміт про коронавірус

Американський лідер має намір у вересні цього року провести глобальний онлайн-саміт з боротьби з коронавірусною інфекцією. Про це в понеділок, 2 серпня, повідомляє Axios з посиланням на джерела, знайомі з обговоренням ініціативи.

Як зазначає видання, головною темою саміту стане штам Дельта і боротьба з ним.

"Метою форуму є активізація зусиль країн у розподілі вакцин від коронавірусу і ресурсів сфери охорони здоров'я в зв'язку з поширенням штаму Дельта.

Джерела видання уточнили, що зараз американська адміністрація обговорює з неурядовими організаціями деталі подібної конференції.

За даними ВООЗ, з початку пандемії в світі коронавірусом інфікувалися більш як 198 млн осіб, з яких 4,2 млн померли від хвороби і ускладнень. У США COVID-19 виявили 34 млн осіб, померли понад 600 тис. - за цими показниками країна посідає перше місце в світі.


+Поширити: