Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
04 августа 2021, 17:00

Про затвердження Переліку платних послуг та тарифів на платні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня» Сєвєродонецької міської ради

Президент Володимир Зеленський вручив медаль За врятоване життя 12-річній Тетяні Тулайдан, яка в липні нинішнього року врятувала чотирьох дітей під час повені в Закарпатській області. Про це повідомляє прес-служба глави держави в середу, 4 серпня.

Відзначається, що коли внаслідок потужних злив у селищі Ясіня на Рахівщині сталася повінь, Тетяна Тулайдан відключила електрику в будинку, взяла свого 7-річного брата і трьох сусідських дітей і відвела їх на горище, убезпечивши від високого рівня води, який в той час вже досягав одного метра.

Президент разом з дружиною Оленою зустрівся з Тетяною, її батьком Василем, матір'ю Марією та молодшим братом Юрієм.

Під час зустрічі з хороброю школяркою Володимир Зеленський зазначив, що для нього - велика честь познайомитися з нею особисто.

"Так виглядають наші справжні українські герої. Хочу особисто вручити тобі нагороду президента України - медаль За врятоване життя. Це - перша нагорода, яка залишиться тобі, твоїм дітям і внукам, і вони завжди будуть пишатися тобою. Велика шана від мене, від усієї країни. Спасибі за те, що ти зробила. Упевнений, що саме такі люди ще багато-багато зроблять для України і своєї сім'ї", - сказав Зеленський, вручаючи Тетяні медаль.

Перша леді підкреслила, що такі героїчні вчинки дітей свідчать про те, що у них є гідний приклад у родині. Олена Зеленська подякувала батькам Тетяни за виховання дочки.

На згадку про зустріч президентське подружжя вручило дітям подарунки. Тетяна, яка займається музикою, отримала скрипку.


+Поширити: