МОЗ розповіло, скільки ще носити маски. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
05 августа 2021, 15:37

МОЗ розповіло, скільки ще носити маски

Громадяни України зможуть більше не носити захисні маски, якщо в країні буде високий рівень вакцинації або ж світові вийде здолати коронавірус. Про це заявив головний санітарний лікар Ігор Кузін, пише ТСН.

Він підкреслив, що навіть ті українці, які отримали дві дози COVID-вакцини, зобов'язані носити маски.

"Не дивлячись на вже проведену вакцинацію, на те, що частина людей, які перехворіли, навіть на тлі поліпшення епідемічних показників, міжнародні організації, ВООЗ, CDC вводять додаткову норму навіть для вакцинованих людей продовжувати носити маски. Особливо, коли ми знаходимося в замкнутому просторі або якщо недостатній рівень вентиляції і ми не можемо гарантувати, що люди не заразяться", - сказав Кузін.

Що стосується носіння масок у приміщеннях, заборони на їх зняття не буде ще довгий час.

"Для закритих приміщень швидше за все маски залишаться ще на довгий час, поки ми не досягнемо адекватних рівнів вакцинації або поки весь світ не розпрощається з коронавірусною хворобою", - підкреслив головний санітарний лікар.


+Поширити: