У США заявили про "неправильний вибір" ВООЗ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
05 августа 2021, 11:11

У США заявили про "неправильний вибір" ВООЗ

Влада США розкритикувала пропозицію ВООЗ про введення мораторію на введення третьої вакцини від коронавірусу і назвала таку позицію неправильною. Про це в середу, 4 серпня, заявила прес-секретар Білого дому Джен Псакі в ході брифінгу.

"Ми дійсно вважаємо, що цей мораторій - неправильний вибір", - заявила Псакі.

За її словами, США мають досить вакцин, щоб зробити бустерну вакцину від коронавірусу жителям країни.

Псакі також зазначила, що за необхідності Сполучені Штати запропонують додаткові дози вакцин нужденним країнам, не зупиняючи програму з ревакцинації у власній країні.

Таку заяву Білий дім зробив у відповідь на заклик глави ВООЗ Тедроса Адана Гебреєсуса про необхідність введення мораторію на ревакцинацію від COVID-19 в забезпечених країнах. Глава організації наголосив, що зараз набагато важливіше вакцинувати подвійною дозою хоча б десяту частину населення планети. Однак зробити це неможливо через "масові закупівлі вакцини багатими країнами.


+Поширити: