У Токіо зафіксовано антирекорд заражень COVID за добу. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
05 августа 2021, 11:41

У Токіо зафіксовано антирекорд заражень COVID за добу

У Токіо (Японія), де проходять літні Олімпійські ігри, добовий приріст нових виявлених випадків зараження коронавірусом вперше перевищив 5 тисяч. Це стало абсолютним максимумом за весь час пандемії. Про це повідомив телеканал NHK.

Зазначається, що в середу, 4 серпня, в країні було зафіксовано максимум добового приросту заражень COVID за весь час пандемії (більш як 14,2 тис. випадків).

Усього з початку пандемії в Японії зафіксовано 970 тис. випадків інфікування коронавірусом і 15,2 тис. летальних випадків. Одужали близько 853 тис. осіб, які заразилися, 777 пацієнтів зараз перебувають у важкому стані.

Зазначимо, що в Токіо з 12 липня діє режим надзвичайної ситуації у зв'язку з погіршенням епідеміологічної обстановки. Він передбачає заборону на продаж алкоголю в закладах громадського харчування і обмеження на допуск глядачів на масові заходи. З цієї причини Олімпіада в столиці Японії з 23 липня по 8 серпня триває без глядачів.

Загальна кількість випадків зараження COVID-19 серед акредитованих на літні Олімпійські ігри в Токіо зросла до 353.


+Поширити: