На Луганщині за позовом прокуратури у розпорядження держави повернуто землі лісфонду вартістю 89 млн гривень. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Региональные
09 августа 2021, 14:30

На Луганщині за позовом прокуратури у розпорядження держави повернуто землі лісфонду вартістю 89 млн гривень

Господарським судом Луганської області задоволено позов Старобільської окружної прокуратури області про повернення у державну власність 87 га земель лісового фонду вартістю понад 89 млн гривень.

Прокуратура встановила, що розпорядженням Білокуракинської районної державної адміністрації земельні ділянки передано ДП «Білокуракинське лісомисливське господарство» для заліснення та відтворення лісових насаджень. У подальшому їх неправомірно віднесено до земель сільськогосподарського призначення, що призвело до вилучення зі складу лісового фонду.

З метою недопущення неправомірного вибуття земель та поновлення інтересів держави в особі Луганської обласної державної адміністрації прокуратура звернулася до суду.

Після набрання чинності рішенням суду прокурорами будуть вжиті заходи для реального повернення у розпорядження облдержадміністрації земельних площ лісового фонду.

Луганська обласна прокуратура


+Поширити: