У зоні ООС сепаратисти розміщують танки і міномети. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Региональные
22 августа 2021, 10:00

У зоні ООС сепаратисти розміщують танки і міномети

Спостерігачі з Організації з безпеки і співпраці в Європі (ОБСЄ) зафіксували військову техніку в непідконтрольних Києву районах Донецької та Луганської областей - у зонах, де її розміщення заборонене. Про це йдеться у звіті ОБСЄ, оприлюдненому в суботу, 21 серпня.

Зазначається, що спостереження велося за допомогою дрона.

"Спостерігачі бачили сім танків і три міномети, розміщені на порушення ліній відведення на полігоні (поблизу н.п. Бойківське - ред.) у непідконтрольному уряду районі Донецької області, у зоні, де згідно з пунктом 5 Меморандуму від 19 вересня 2014 року розміщення важкого озброєння і військової техніки заборонено", - зазначено в документі.

Крім того, за лініями відведення, але поза виділеними місцями зберігання озброєння у тимчасово непідконтрольних Києву районах спостерігачі зафіксували п'ять мінометів на згаданому полігоні і один танк у Юр'ївці Луганської області.

Згідно зі звітом, мова йде про танки Т-72 і міномети Сани 120-го калібру.


+Поширити: