Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Происшествия
28 августа 2021, 15:00

Обстріл Авдіївки: кількість поранених потроїлася

Під час обстрілів на Донбасі в суботу, 28 серпня, були поранені троє бійців. Про це повідомляє оперативно-тактичне угруповання Схід.

Зазначається, що в результаті обстрілу троє військовослужбовців отримали осколкові поранення. Після надання першої медичної допомоги поранених транспортували до лікувального закладу. Стан їхнього здоров'я задовільний.

"Наші воїни дали адекватну відповідь на обстріл російсько-окупаційних військ і змусили ворога припинити вогневу активність. Українські військові контролюють ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил", - йдеться в повідомленні.

Стосовно дій незаконних збройних формувань повідомлено представникам ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін.

Також військові показали пошкоджені під час обстрілу Авдіївки будинки мирних жителів. Серед них постраждалих немає.


+Поширити: