Доба в ООС: дев'ять обстрілів, поранені двоє бійців. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
30 августа 2021, 10:30

Доба в ООС: дев'ять обстрілів, поранені двоє бійців

За минулу добу підрозділи сепаратистів на Донбасі дев'ять разів порушили режим припинення вогню. Поранення отримали двоє українських військових, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил в понеділок, 30 серпня.

Так, поблизу Широкиного незаконні збройні формування обстрілювали позиції ЗСУ з мінометів 120-мм калібру.

Біля Золотого-4 противник вів вогонь з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Недалеко від населеного пункту Причепилівка сепаратисти вели вогонь з підствольних гранатометів.

У напрямку Кримського ворог двічі обстрілював позиції ЗСУ з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Біля Попасної противник вів вогонь з великокаліберних кулеметів.

Поблизу Золотого-3 сепаратисти двічі обстріляли українські позиції зі станкових протитанкових і підствольних гранатометів, а також великокаліберних кулеметів.

Крім того, в Луганській області зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату типу Орлан-10 з перетином лінії розмежування.

Повідомляється, що поранених воїнів транспортували в лікувальні установи. Стан здоров'я одного з них оцінюється медиками як важкий, іншого - задовільний.

У штабі запевнили, що на ворожі обстріли українські захисники відкривали вогонь.

Станом на 7:00 ранку, 30 серпня, зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Біля Новозванівки ворог обстріляв позиції ЗСУ зі станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, а також великокаліберних кулеметів. Втрат немає.


+Поширити: