Під Харковом через африканську чуму свиней встановили пункти пропуску. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Происшествия
04 сентября 2021, 14:00

Під Харковом через африканську чуму свиней встановили пункти пропуску

На Харківщині в Національному природному парку Слобожанський зафіксували африканську чуму свиней. На під'їзних шляхах до села Мурафа, поблизу якого розташований парк, виставлені пункти пропуску із працівників поліції і санітарно-епідемічної служби. Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області.

Зазначається, що 1 вересня в поліцію надійшло повідомлення, що на території Національного природного парку Слобожанський виявили 9 голів мертвих свиней.

За попередніми даними, причиною смерті тварин є африканська чума. Туші свиней знищили.

На наступний день населення сповістили про заходи особистої безпеки та заходи щодо недопущення поширення хвороби. Також в селі Мурафа проводяться обходи з метою виявлення власників загиблих тварин і не врахованих голів свиней.

Відомості про порушення ветеринарних правил внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ст. 251 КК). Санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі.


+Поширити: