Монастирський назвав пріоритетні проекти МВС. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Политика
06 сентября 2021, 15:30

Монастирський назвав пріоритетні проекти МВС

Глава МВС Денис Монастирський в інтерв'ю Інтерфакс-Україна назвав пріоритетні проекти відомства.

Один з ключових проектів стосується будівництва держкордону. "І цей процес повинен бути кінцевим, а не розтягнутися на 30 років будівництва, після чого ми нічого не отримаємо", - додав він.

У Нацполіції пріоритетним буде проект "поліцейський офіцер громади".

Ще один проект стосується врегулювання спілкування людини в поліцейській дільниці - організації простору спілкування поліцейського і громадянина.

"Частиною цього проекту є Сustody Records - це по суті проект постійної електронної фіксації всіх дій щодо затриманих, з моменту фактичного затримання громадянина до моменту його виходу з поліцейської дільниці", - розповів міністр.

Крім того, в пріоритеті МВС створення європейського хабу з пожежогасіння.

"Протягом цього і наступного року ми хочемо подвоїти кількість літаків АН-32П - таким чином, отримаємо базу для пожежогасіння і зможемо більш ефективно відсікати вогонь від населених пунктів, стратегічних об'єктів, швидше локалізувати пожежі", - говорить Монастирський.

Ще планується запуск проекту добровільних пожежних дружин. Збільшення патрульної поліції і служби охорони біля шкіл, поява фахівця з безпеки в школах і цифровізація.


+Поширити: