СБУ посилює міжвідомчу взаємодію на випадок терактів у зоні ООС. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Региональные
06 сентября 2021, 17:00

СБУ посилює міжвідомчу взаємодію на випадок терактів у зоні ООС

Головне управління Служби безпеки України у Донецькій та Луганській областях провело черговий етап тактико-спеціальних навчань у районі проведення операції Об’єднаних сил.

За сценарієм тренувань, умовні терористи вирішили вчинити теракт на залізничному вокзалі Костянтинівки. Вони заклали три «вибухові пристрої», два з яких підірвали одразу. Третій вибух «зловмисники» готували вчинити згодом.

Правоохоронцям вдалося швидко евакуювати пасажирів та працівників залізничного вокзалу.

Поліція та слідчо-оперативна група СБУ оточили місця вибухів.

Службова собака виявила місце закладення третього «вибухового пристрою», який знешкодили вибухотехніки.

Детально проаналізувавши всі фази операції, керівництво Штабу Антитерористичного центру СБУ надало рекомендації та розробило додаткові інструкції щодо покращення рівня міжвідомчої взаємодії для всіх учасників тренувань.

Навчання пройшли в умовах, максимально наближених до реальних. У них взяли участь представники регіональних підрозділів Служби безпеки, Національної поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, органів державної влади та місцевого самоврядування.


+Поширити: