Оперативники СБУ потрапили під обстріл у зоні ООС. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
10 сентября 2021, 09:00

Оперативники СБУ потрапили під обстріл у зоні ООС

У Луганській області оперативники Служби безпеки України потрапила під обстріл сепаратистів "ЛНР". Їх накрили вогнем під час роботи в Трьохізбенці, повідомляється на сайті спецслужби в четвер, 9 вересня.

Зазначено, що офіцери СБУ збирали докази, що підтверджують провину сепаратистів в обстрілі мирних населених пунктів уздовж лінії розмежування. Вогонь був відкритий з великокаліберних мінометів. Всі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.

В СБУ додали, що українська спецслужба продовжує збирати докази в кримінальному провадженні за фактом вчорашнього обстрілу українських позицій - терористичний акт, що спричинив тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 258 КК України).

"Це вже 64 провадження з початку року, яке СБУ відкрила за фактом обстрілу тільки в Луганській області", - йдеться в повідомленні


+Поширити: