У Криму заступнику голови Меджлісу посилили статтю. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Политика
13 сентября 2021, 10:30

У Криму заступнику голови Меджлісу посилили статтю

Колишньому заступнику голови Меджлісу кримських татар Наріману Джелялову посилили обвинувачення у справі про пошкодження газопроводу під Сімферополем. Адвокат політика Микола Полозов розмістив у Facebook звернення підзахисного.

За словами Полозова, Джелялова спочатку звинувачували "в пособництві у скоєнні диверсії", проте в ході слідчих дій перекваліфікували статтю на "повноцінну участь" у ній.

Юрист уточнив, що після пред'явлення звинувачень політика допитали. "Наріман Джелялов скористався правом обвинуваченого не свідчити", - зазначив адвокат. Він підкреслив, що у справі екс-заступника голови Меджлісу призначено 12 експертиз, "деякі з яких вже проведені".

Слідство заборонило захисникам Джелялова розголошувати ряд відомостей

Крім того, слідство заборонило захисникам Джелялова розголошувати такі відомості: показання осіб, які стали відомими в ході слідчих дій (за винятком слів самого фігуранта), а також висновки експертних досліджень і дані учасників досудового провадження.

Джелялова утримують у двомісній камері

Полозов розповів, що Нарімана Джелялова утримують у слідчому ізоляторі Сімферополя в двомісній камері зі ще одним сусідом по камері. Стан здоров'я політика - задовільний, настрій - позитивний, запевняє юрист. Він також оприлюднив звернення підзахисного, в якому той висловлює думку, що переслідування стосовно нього доводить "мстивий характер російської влади".


+Поширити: