15 сентября 2021, 10:00

Чиновника Міноборони впіймали на хабарі в $30 тисяч

Начальник Центрального територіального управління капітального будівництва Міністерства оборони разом з посередником затриманий на отриманні хабара в 30 тисяч доларів, повідомляє Офіс генпрокурора в середу, 15 вересня.

За даними слідства, вони вимагали від представника товариства гроші за сприяння в прийнятті сесією селищної ради рішення про дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку в смт Гостомель Київської області.

Також вони обіцяли сприяння в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення іншої земельної ділянки в смт Гостомель в користування на умовах оренди і укладення з Центральним територіальним управлінням капітального будівництва Міноборони договорів про капітальне будівництво на землях, що перебувають у віданні Міноборони, в тому числі на території військового містечка.

Вони були затримані після отримання другої частини хабара в сумі 20 тисяч доларів.

Вирішується питання про повідомлення затриманим про підозру і обрання запобіжного заходу. Встановлюються інші учасники схеми.


URL: http://irtafax.com.ua/news/2021/09/2021-09-15-1.html Copyright © Ірта-FAX, 2006-2024