Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика
18 сентября 2021, 15:00

Військовим і поліцейським підвищать зарплати

Рада національної безпеки і оборони України (РНБО) на засіданні в п'ятницю ухвалила пропозиції до законопроекту про Державний бюджет на 2022 рік за статтями, пов'язаними із забезпеченням національної безпеки і оборони України. Про це в п'ятницю, 17 вересня, повідомив секретар РНБО Олексій Данілов на брифінгу, пише Інтерфакс Україна.

За його словами, президент прийняв рішення збільшити фінансування сектора безпеки і оборони до 5,95% ВВП у порівнянні з 5,93% ВВП у 2021 році. В цілому бюджет складе 319,4 млрд гривень.

"Буде збільшено грошове забезпечення військових, які служать в ЗСУ, буде збільшене фінансування поліції, передбачені в бюджеті кошти на житло для військових. Крім того, всі програми, які до цього часу були проголосовані на РНБО щодо ракетних програм, новітнього озброєння, щодо ВМС - всі програми будуть профінансовані на 100%", - зазначив Данілов.


+Поширити: