Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
19 сентября 2021, 10:00

Жителям ОРДЛО роздають паспорти РФ для голосування

Громадян України з тимчасово непідконтрольних уряду територій Донбасу звозять у Ростовську область і видають їм російські паспорти, щоб вони брали участь у виборах в органи влади РФ. Про це повідомляє Дождь в суботу, 18 вересня.

Зокрема, один з "виборців" розповів журналісту, що отримав паспорт у Матвєєво-Курганському сільському поселенні, коли туди приїхав. Чоловік нібито сказав, що дуже радий, що у нього є можливість проголосувати на російських виборах.

Видання Кавказький вузол пише, що напередодні російські паспорти отримали близько 400 жителів ОРДЛО. Відразу після цього людей на автобусах повезли на виборчі дільниці в Ростовській області.

Перш ватажок так званої "ДНР" Денис Пушилін анонсував, що організував 825 автобусних і 12 залізничних "рейсів" у Ростовську область, щоб жителі захоплених українських територій з паспортами РФ проголосували на російських виборах.


+Поширити: