Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
20 сентября 2021, 09:30

Міжнародний аеропорт Кабула офіційно відновив роботу

В Афганістані столичний міжнародний аеропорт в понеділок, 20 вересня, офіційно оголошений відкритим для внутрішніх і міжнародних рейсів. Про це повідомляє агентство Khaama Press з посиланням на управління цивільної авіації країни.

Злітно-посадкова смуга і термінали аеропорту в Кабулі були пошкоджені після серії вибухів 26 серпня і хаосу, що утворився після того, як таліби захопили владу в країні, і десятки тисяч людей намагалися евакуюватися. Зазначається, що аеропорту було завдано збитків у розмірі 20 мільйонів доларів.

Налагодити роботу кабульського аеропорту допомогли технічні фахівці з Катару і Туреччини.

Національна авіаційна адміністрація Афганістану повідомила, що аеропорт працює 12 годин на добу, в основному з 6 до 18 години. Адміністрація попросила ОАЕ, Таджикистан, Узбекистан та інші країни відновити польоти в Кабул, але поки на авіапольоти погодилися тільки Пакистан та Іран.


+Поширити: