Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Политика
24 сентября 2021, 15:00

Рада не має наміру переголосовувати закон про олігархів

Закон про олігархів не будуть переголосовувати. Про це в п'ятницю, 24 вересня, заявив представник президента в КСУ Федір Веніславський, пише РБК-Україна.

Він нагадав, що в законопроекті врахували три суперечливі правки про те, хто має визначати орган, який визначатиме олігархів.

"Нам потрібно всього лише, застосувавши статтю 131 Регламенту, переголосувати одну статтю закону, де виявилися суперечливі поправки, в тій редакції, яку запропонував комітет", - пояснив Веніславський.

Також він повідомив, що правку спікера Дмитра Разумкова №398 профільний комітет відхилив.

"Була допущена технічна помилка секретаріатом комітету. Комітет цю поправку відхилив. Але в результаті людського фактора співробітники секретаріату внесли її як враховану. Саме через це вийшли протиріччя", - пояснив Веніславський.

За його словами, саме Разумков має призначити голосування за спірною статтею.

У свою чергу, нардеп Данило Гетманцев повідомив, що правову колізію можна виправити шляхом відхилення однієї із правок або ж внесенням змін до документа після того, як він набуде чинності. "Закон через півроку буде чинним, тому ніяких проблем з цим немає", - сказав він.


+Поширити: