Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
24 сентября 2021, 16:00

У МОЗ назвали рівень вакцинації серед педагогів

В Україні станом на п'ятницю, 23 вересня, хоча б однією дозою вакцини від коронавірусу щеплені 80% медиків і 62% педагогів. Про це повідомив головний санлікар Ігор Кузін.

"Станом на четвер 80% медиків вакциновані першою дозою, 63% - двома дозами. Педагогів - 62% першою дозою, 42% - двома дозами", - сказав він.

Кузін зазначив, що за останні кілька тижнів темпи вакцинації трохи знизилися.

"Поточний рівень вакцинації, в середньому, становить 107 тисяч щеплень за добу. Однак зараз темпи нарощуються: за останній тиждень - + 22% до вакцинації першою дозою. Відновлення темпів зростання вакцинації очікується у вересні-жовтні", - додав він.

Крім того, санлікар повідомив, що на наступному тижні повинні затвердити перелік професій, для яких вакцинація буде обов'язковою.

"Туди включать працівників установ освіти, центральних органів виконавчої влади та їх структурних підрозділів, а також працівників місцевих держадміністрацій", - сказав заступник міністра.

Також Кузін розповів, що з 1 вересня на самоізоляцію пішли близько 89 тисяч учнів та 3367 вчителів.

"За минулу добу захворіло 402 учні і 226 вчителів. Випадки захворюваності призводять до зупинки навчального процесу в закладах освіти. Тільки за вчора на самоізоляцію відправили майже 7,3 тис. учнів, а з 1 вересня - близько 89 тис. - це ті учні, які мали бути на самоізоляції у зв'язку з тим, що контактували з хворим на COVID-19", - сказав він.

Ще 145 шкіл перевели навчальний процес на дистанційку.


+Поширити: