Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
24 сентября 2021, 10:00

На Шрі-Ланці помер творець "зілля" від COVID-19

На Шрі-Ланці від коронавірусної інфекції помер шаман Еліянта Вайт, який нібито створив "чарівне зілля", що захищає людину від COVID-19. Про це в четвер, 23 вересня. повідомляє BBC.

Свого часу він пропонував вилити в річки достатню кількість зілля, яке він створив. Шаман вважав, що так можна зупинити пандемію, і не тільки в його країні, а й в Індії.

Він заявляв, що рецепт зілля прийшов йому уві сні. Йому довіряли чиновники. Зокрема, його відвар публічно схвалювала екс-міністр охорони здоров'я Павітра Ванніараччі, яка згодом два тижні провела у відділенні інтенсивної терапії з коронавірусом.

Відомо, що коронавірус у 48-річного Еліянти Вайта виявили на початку цього місяця, а після госпіталізації його стан погіршився. 22 вересня його родина повідомила, що чоловік помер від наслідків COVID-19.

Свої співчуття із приводу смерті народного лікаря висловив, зокрема, прем'єр-міністр Шрі-Ланки Махінда Раджапакс, якій свого часу навіть звертався до Вайта за консультаціями.


+Поширити: