Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
24 сентября 2021, 11:00

Малюська розповів, як олігархам уникнути Реєстру

В олігархів буде так званий "пільговий період", щоб стати простим бізнесом і не потрапити в Реєстр. Про це в четвер, 23 вересня, заявив міністр юстиції України Денис Малюська в ефірі політичного шоу Право на владу.

Він підкреслив, що документ про Реєстр олігархів вводиться через шість місяців, а тому "в олігархів є час стати великим бізнесом". Протягом цього часу вони можуть добровільно позбутися критеріїв статусу олігарха, які передбачено законом, і не потрапити в Реєстр.

"Якщо вони так і вчинять, до них не буде ніяких претензій. Їх не буде в Реєстрі, на них не будуть поширюватися обмеження, передбачені законом. Вони будуть як класичні великі бізнесмени. Як це сталося в Штатах, де імена олігархів початку ХХ століття згадують із повагою", - заявив Малюська.

Нагадаємо, що депутати прийняли закон Про деолігархізацію. Він встановлює критерії, кого вважати олігархом, і спрямований на обмеження впливу олігархів на політику країни. Перелік олігархів має скласти Рада нацбезпеки і оборони, яку очолює Президентом України.


+Поширити: