Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
24 сентября 2021, 12:00

Комаровський розповів, скільки українців мають антитіла до COVID-19

Близько половини українців уже мають антитіла до коронавірусної інфекції. Про це в четвер, 23 вересня, заявив на каналі Україна 24 заслужений український педіатр Євген Комаровський.

Він же висловив упевненість, що через півроку-рік у всіх громадян уже будуть антитіла до COVID-19.

"У нас як мінімум 40-45 відсотків населення України, очевидно, має вже антитіла, плюс вакцинація 10 млн оіб, плюс якщо ми будемо продовжувати вакцинацію, тоді точно через півроку-рік прийдемо до того, що в кожного громадянина будуть антитіла. Тому зараз треба не угробити економіку, не угробити дітей без освіти, не втратити те, що є - лікарів, вчителів. Треба просто вкладати гроші в допомогу", - відзначив медик.

Комаровський відзначив, що в Україні вікова категорія 70+ активно не хоче вакцинуватися. А ось особи від 20 до 35 років активно роблять щеплення від хвороби і хочуть захиститися.

Лікар упевнений, що залишати ситуацію просто так не можна. А продумати заохочення для пенсіонерів, наприклад матеріальні.

"Можна виділити "винагороду" в розмірі 5 тисяч гривень, якщо пенсіонер отримає обидві дози вакцини від коронавірусу", - запропонував медик.


+Поширити: