Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
25 сентября 2021, 13:00

Шмигаль анонсував розширення іпотечної програми

Глава уряду Денис Шмигаль у п'ятницю, 24 вересня, провів нараду із представниками банківського сектора. В ході зустрічі її учасники обговорили, серед іншого, програми іпотечного кредитування, повідомила прес-служба прем'єр-міністра.

Під час переговорів глава Кабміну підкреслив важливість посилення інвестиційної складової програми Доступні кредити 5-7-9% і зобов'язав Мінфін спільно з керівниками областей опрацювати механізми її вдосконалення.

"Наше завдання - щоб програмою доступних кредитів активніше користувалися підприємці, які створюють робочі місці і стимулюють розвиток економіки", - сказав Шмигаль.

Крім того, він констатував ефективність президентської програми Доступна іпотека 7% і закликав до її розширення.

"На сьогодні іпотечні кредити видають уже 17 банків. Підписано 847 кредитних договорів на загальну суму понад 722 млн грн. Програма працює, і ми повинні розвивати її далі - не тільки в містах-мільйонниках, але і в невеликих містах, - щоб більше українців могли отримати доступне і якісне житло", - сказав прем'єр.


+Поширити: