Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
26 сентября 2021, 12:00

Військові України та США спільно десантувалися

В рамках багатонаціональних навчань Rapid Trident - 2021 відбулося спільне десантування десантно-штурмових військ Збройних сил України, військовослужбовців США та інших підрозділів країн-партнерів. Про це в суботу, 25 вересня, повідомило командування Десантно-штурмових військ ЗСУ на своїй сторінці в Facebook.

"Десантування відбувалося з військово-транспортних літаків ЗС США С-130 Геркулес, із застосуванням американських десантних парашутних систем Т-11 з висоти 400 метрів", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що напередодні особовий склад, який вже має чималий досвід десантування з вітчизняних десантних парашутних систем і різних типів літальних апаратів Збройних Сил України, пройшов відповідну допідготовку під керівництвом інструкторів ЗС США.


+Поширити: