Важливі Люди: Максим Ткаченко та Руслан Горбенко про свою роботу.. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
27 сентября 2021, 20:30

Важливі Люди: Максим Ткаченко та Руслан Горбенко про свою роботу.

25 та 26 вересня народні депутати України Ткаченко Максим та Горбенко Руслан відвідали з робочою поїздкою Луганську область.
В рамках візиту депутати:
- провели зустрічі з представниками Рубіжанської центральної міської лікарні, Сєвєродонецької музичної школи №1 та територіальних громад Луганської області, а саме: Гірської міська територіальна громада, Білолуцька селищна територіальна громада та Білокуракінська селищна територіальна громада, які передали пропозиції щодо розподілу субвенції з державного бюджету в розмірі 10 млн. грн.;
- відкрили у селищі Воронове пам’ятний знак загиблим від пожеж
- вручили почесне звання «Заслужений артист України» Микиті Літвінову – актору національного заслуженого академічного ансамблю танцю України ім. П.Вірського
- відвідали онкологічну лікарню у м. Кремінна
- від Благодійного фонду «За Луганщину» передані п’ять камер відеоспостереження для Сєвєродонецької міської іудейської релігійної громади
- завітали до патронатної багатодітної родини Стріжаченко – Дитячого будинку сімейного типу зі Станиці-Луганської
- відвідали нове приміщення КПВВ.

«Скільки не допомагай, нажаль, цього замало. Сьогодні мова йде про можливість отримання субвенції у розмірі 10 млн грн. з державного бюджету. Кожного разу коли ми тут, то бачимо нові не вирішені проблеми. Але допоки ми народні депутати, обрані саме від Луганщини, будемо робити все що можливо щоб допомогти землякам», - зазначив Максим Ткаченко.

Руслан Горбенко наголосив, що за результатами роботи ТСК Уряд 22 вересня на засіданні прийняв рішення про вдосконалення державного контролю у сфері техногенної та пожежної безпеки.
"Незважаючи на ряд проблем це стало можливим завдяки позиції нового Міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського", - додав Руслан орбенко.

Завдяки меценатам, які підтримують БФ «За Луганщину» вкотре було надано гуманітарну допомогу тим, хто відбудовує свої домівки після пожеж, а також побутову техніку, вітаміни та інше.


+Поширити: